2022 Model Oğuzhanspor Kemerspor’u Rahat Geçti

2022 Model Oğuzhanspor Kemerspor’u Rahat Geçti

Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 3. Grupta Oğuzhanspor, Kemerspor’u konuk etti. Şampiyonluk yarışını sürdüren Kemerspor mutlak 3 puan için sahaya çıkarken, Oğuzhanspor yeni teknik direktör ve yeni transferlerle 2. yarıya iyi başlangıç yapmak için sahaya çıktı.

Daha önce 30 Ocak’ta başlaması planlanan Bölgesel Amatör Lig maçları ülke genelindeki olumsuz hava şartları nedeniyle 1 hafta ertelenerek 6 Şubar 2021 pazar günü oynanan karşılaşmalar ile başladı.

Oğuzhanspor 2. devrenin ilk maçına kendi seyircisi önünde çıktı. 6 Şubat Pazar günü saat 14:00 te başlayan karşılaşamada Rahmi Fatih Ant düdük çalarken yardımcılıklarını Anıl Arda Yavru ve Arda Kazu yaptı. Yaklaşık 500 Oğuzhansporlu futbolseverin tribünlerden takip ettiği karşılaşma NNC medyafacebook hesabından canlı olarak verildi.

Oğuzhanspor - Kemerspor
Oğuzhanspor – Kemerspor

Karşılaşmaya Oğuzhanspor‘umuz Siyah Beyaz çubuklu forma ile çıktı. İlk yarı orta saha mucadelesi ile sürerken 25. dakikada Kemerspor Yusuf Duman‘ın uzaktan çektiği şut ağlarla buluştu ve Kemerspor 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.  İkinci yarıda daha istekli olan ekibimiz yeni tranferimiz İlkay FİL‘in 54. dakikada attığı gol ile skoru eşitledi. Golden sonra ataklarını arttıran ekibimiz de İlkay’ın yerine oyuna dahil olan genç golcümüz Kemal Koçak, Kemerspor kalecisinin yaptığı hatadan faydalanarak 79. dakikada takımımızı 2-1 öne geçirdi. Golden hemen sonra yetenekli oyuncumuz Hüseyin Şimşek skoru 3-1 e taşıdı. Kemerspor‘un ceza sahasının hemen önünden kazandığı serbest vuruşu kalecimiz İsmail Korkmaz muhteşem çıkararak Kemerspor‘un ümitlenmesine fırsat vermedi.Karşılamanın geri kalanında başka gol olmadı ve 2. yarının ilk maçında Oğuzhanspor‘umuz 3 puan ile başladı. Karşılaşma sonrasında oyunculularımız, teknik heyetimiz ve taraftarımlarımız galibiyeti büyük sevinçle kutladılar.

Kemerspor galibiyeti sonrasında Oğuzhanspor puanını 11’e yükselterek 8. sıradaki yerini korudu. Kemerspor ise 20 puanda kalarak şampiyonluk yolunda lider Kepez Belediyespor ile farkı 5 puana çıktı.

Oğuzhanspor‘umuza 13 Şubar 2021 Pazar Günü Manavgat Belediyespor deplasmanında oynayacağı karşılaşmada başarılar dileriz.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir