İlimizin Bölgesel Amatör Lig’deki tek temsilcisi Oğuzhanspor, sezonun ikinci yarısına gollü başladı. 18 Ocak 2025 Cumartesi günü Yatağanspor‘un konuğu olan ekibimiz karşılaşmadan 4-1 üstünlükle ayrıldı. Yatağan İlçe Stadında oynanan karşılaşma saat 14.00’e başladı.
Karşılaşmanın 13. dakikasında Samet Koç ile 1-0 öne geçen Yatağanspor, üstünlüğünü 28. dakikaya kadar koruyabildi. Oğuzhanspor’umuz 28. dakikada Alper Süren ile eşitliği sağladı. Bu golden 1 dakika sonra sahneye çıkan yeni transferimiz Onur Sucu takımımız öne geçiren golü kaydetti. Kronometreler 43’ü gösterirken Alper Süren kendinin 2. takımızın 3. golü kaydetti ve ilk yarının skorunu ilan etti.
İlk yarıda bulduğu gollere ikinci yarıya rahat çıkan ekibimiz, oyunu sahasında kabul etti. Karşılaşmanın 60. dakikasında oyuncumuz Mustafa Serkan Koparan skoru ilan eden golü attı. Maç sonucu Yatağanspor 1 – Oğuzhanspor 4
Karşılaşma sonrasında puanını 21’e yükselten Oğuzhanspor maç fazlasıyla 8. sıraya yükseldi.
Takımımız 26 Ocak 2025 Pazar günü Sökespor’u konuk edecek. Siyah beyazlı temsilcimize başarılar dileriz.