2024 2025 sezonu Bölgesel Amatör Lig 7. Grup 20. Hafta mücadelesinde siyah beyazlı temsilcimiz Oğuzhanspor, Torbalıspor’un konuğu oldu. 16 Şubat 2025 Pazar Günü saat 14.00’te Tire Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşama Oğuzhanspor Torbalı’dan eli boş döndü. Karşılaşma 2-1 Torbalıspor üstünlüğü ile sonuçlandı.
Oğuzhanspor Torbalı’dan Eli Boş Döndü
Bilecik bölgesi hakemlerinden Mustafa Gökhan Keskin’in yönettiği karşılaşmada ev sahibi ekip 45+1. Dakikada Aytaç Deniz’in golüyle soyunma odasına 1-0 önde gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başında tekrar sahneye çıkan Aytaç Deniz takımının ve kendisinin 2. golünü kaydetti. Oyuna 76. dakikada dahil olan devre arası transferimiz Doğanay GÜLBUDAK 83. dakikada kaydettiği gol ile farkı bire indirdi. Her iki taraf da gol için yüklensede karşılaşmada başka gol olmadı ve Oğuzhanspor’umuz zorlu Torbalı deplasmanından 2-1 yenilgi ile döndü. Bu skorla birlikte Torbalıspor 3 puanı hanesine yazdırırken Oğuzhanspor Torbalı’dan eli boş döndü.
Teknik direktörümüz Nihat Baran Tornalıspor mücadelesinde şu 11’i tercih etti;

46. İlyas Mahsuni Cihan
13. Ali Emre Duman
4. İsmail Odabaşı
77. Ömer Faruk Öz
2. Burak Geyikci
53. Ömer Kara
8. Mustafa Serkan Koparan
37. Hikmet Enes Etlik
21. Alper Süren
7. Onur Sucu
32. Fahri Eren Pamuk
Bu karşılaşma sonrasında Torbalıspor puanının 42’ye yükseltirken, Oğuzhanspor 28 puanda kaldı. Temsilcimiz Bucak Belediyesi Oğuzhanspor 21. haftayı BAY geçecek ve 22. hafta mücadelesinde Denizli temsilcisi Sarayköyspor’u konuk edecek.
Takımımıza zorlu doksan dakikada başarılar dileriz.
